Angélique kersten  | Arnhems Blond

 

 

 

 

 

Arnhems Blond - Ongeschoren Columns

 

 

Arnhems Blond (1968) woont en werkt in Arnhem. Ze verkoopt erotische artikelen, daarnaast is zij ZZP'er, auteur, moeder, huisvrouw & minnares tegelijk, plus het vrouwtje van twee honden. Sinds 1997 heeft Blond multiple sclerose, maar ze 'huppelt' al weer jaren door het leven.

In Ongeschoren Columns neemt zij geen blad voor haar mond. Schrijft ze over de erotische handel en haar jonge God. Over stress rondom haar leeftijd (40+), vriendinnen en de eeuwige strijd met haar 'roomlaagje'. Ze ontdekt nog graag haar innerlijke sloerie, maar baalt ervan wanneer heren direct haar Rocky Mountains induiken. Haar saunabezoekjes monden soms uit in thrilllers. Ze heeft een haat/liefde verhouding met de wc, hekelt de vergelijking vibrator vs staafmixer, houdt van artistiek naakt, maar vindt een fotoshoot maar een lastige blowjob.   ......We bevonden ons tussen mannen met lange haren, sikjes, en kistjes aan hun voeten. Gehuld in zwarte lange zwaar uitziende jassen. Met piercings in hun oren zo groot als een bierdop.

 
.....Wij vrouwen hebben jarenlang de Viva geconsumeerd, fora geopend op het internet en alles besproken wat ons jaren lang onthouden werd... Het gratis dekbedovertrek bij een jaarabonnement op het weekblad maakte plaats voor de Viva-vibrator en de vrouw deed gewillig mee aan 'ontdek je plekje'.
 

.....Maar zo zijn ze niet allemaal. Er zijn heren die me niet eens aan durven te kijken als ze me wat willen vragen. Niet gelijk mijn Rocky Mountains induiken, maar welopgevoed, vrouwvriendelijk, beetje verlegen mannen zonder koortsachtige, zoekende ogen, maar gewoon normale, nette klanten.


 

ISBN 978 9490 535 29 2 | www.aquazz.com | 161 pagina's | Paperback A5 | 2011

 

youtubetrailer

 

 


 

 

PUPIL spannende verhalen

 

PUPIL is een spannende verhalen bundel van Angélique Kersten met:


 

Luna Park 
Luna wordt verliefd op een jongen die ze op de kermis heeft ontmoet en bedenkt een plan om van haar man af te komen.

Flinterdun
Een date met een man van internet, wat haalt ze in huis?

De uitnodiging
Zijn zijn Tweets op Twitter uit de duim gezogen?
Toch gaat ze op zijn uitnodiging in.

Lieveling
Ouders hebben kopzorgen om hun oudste dochter die zichtbaar ontspoort. Is de instelling waar ze haar naartoe brengen wel dé oplossing?

Blauwe Maandag
De Ugly Betty van het kantoor krijgt een uitnodiging voor een lunch. Maar wie is deze duistere Rus?

(On)opvallend sprookje
Konden lippen staren? Die van hem wel.

Onder moeders paraplu
Vroeger was zij de pestkop. Nu is haar eigen kind de no-no, het 'kippetje'.
Ze kan het niet aanzien en besluit dat ze iets moet ondernemen.

PUPIL
Een leerling die het aanlegt met zijn schooljuf. Een jaloerse echtgenoot en een bemoeizuchtige dochter. Snode plannen worden gesmeden.
Wie heeft het nu op wie gemunt?


 

Verwachte releasedatum is ± 15 november a.s.
 

 

2010 | 276 pagina's  | 13x20 cm | Paperback| 978-94-90535-20-9 | uitgeverij aquaZZ

 

 

YouTube boektrailer

 


 

T W i N T i G

 

 

T W i N T i G is een aangrijpende, bijtende en fictionele, doch realistische novelle. Over dromen, wensen, verlangens en puur verdriet. Over seks die de scherpe kantjes van het leven weg vijlt. Cruciale stappen en de gevolgen daarvan. Gebondenheid en de aantrekkingskracht naar vrijheid. Verlangens die worden nagestreefd tegen elke hoge prijs.

Een verhaal over onmacht, ziekte, pijn en dood. Over alter ego's, biseksualiteit en polyamorie (meervoudige liefde). Allemaal zaken waar je als twintiger geen kaas van hebt gegeten, maar waar je twintig jaar later een boek over zou kunnen schrijven...

 

 

 

 

 

release eind juni BEKIJK DE TRAILER

 

 

Een verhaal dat ontroert, beroert en stil maakt. Dat je beleeft, hartverscheurend en breekbaar is. Heavy, vol met onderhuids verdriet. Voelbaar echt en machteloos neergezet. Inclusief een pakkende vlucht in seks.

 

 

 

ISBN 978-94-90535-12-4  | uitgeverij aquaZZ | paperback 261 Pagina's


 

 maart 2012: De vernieuwde cover van de Thriler Trio. (Dit omdat de prent van de eerste versie ook door een andere auteur is gebruikt als cover!)

 

Thriller-trio

MET:

 

Bateau Rouge

Schaduwwolken

WREEDAARD

 

Een samenvoeging van 3 reeds bestaande thrillers:  Schaduwwolken, Bateau Rouge en WREEDAARD. Alle 3 de titels zijn nog afzonderlijk te bestellen bij uitgeverij de Boekenbent, maar met deze thriller-trio ben je zeker goedkoper uit! Voor info zie de beschrijvingen bij de desbetreffende titels hieronder.

 

 mei 2010 | ISBN  978-94-90535-11-7 | uitgeverij aquaZZ | 395 pagina's paperback |


 

De Stylist

 

 

"Een huiveringwekkende cliffhanger"

De jacht wordt geopend op een zeer gewelddadig persoon. Rechercheur Jack vermoedt dat het om een insider gaat. De rode draad in de zaak heeft hij al snel gevonden; de dader stylet zijn slachtoffers met diverse accessoires. Omdat Jack kampt met het feit dat zijn vrouw hem verlaten heeft voor een andere vrouw is het in zijn hoofd niet altijd even helder en voelt de stylist zich nog lang niet opgejaagd...
 

nov 2009: | thriller | 205 pagina's paperback | bestellen: www.aquazz.com ISBN: 978-94-90535-01-8


 

NIET MEER!!

 

 

Lars maakt een wandeling in zijn woonplaats in Zweden. Het is koud en hij voelt dat hij wordt achtervolgt. Het zijn maar kraaien. Even later krijgt hij een boodschap: NIET MEER. Deze boodschap ontvangt Lars nog een aantal keren, maar weet niet wat hij ermee aan moet. Als hij door het ijs heen zakt gebeuren er vreemde dingen. Is hij soms gek aan het worden? Hij komt oog in oog met een ijsmeermin. Wat wil zij van hem en van zijn vrouw Lena? Het verlies van hun dochter heeft diepe sporen achtergelaten; hun ziel is gebroken, maar nu ook hun verstand? Het zijn niet alleen de kraaien, meerdere schepsels hebben het op Lars en Lena voorzien. Uiteindelijk zit er nog maar één ding op: NIET MEER!!
 

2009 nov. |genre: fantasy/horror  | ISBN: 978-94-90535-02-5  |  paperback  coverfoto Geert van der Wijk | bestellen: www.aquazz.com


 

WREEDAARD

 

 

Haar geluid klom tegen de muren op en echode tevergeefs naar haar terug; onveranderde klanken net als alle andere eenentwintig dagen. Het was duister. Geen streep daglicht scheen naar binnen.Vaag zag ze de ruimte gehuld in een zwarte sluier. Ze dacht dat ze misschien onder de grond werd vastgehouden, maar was zoiets niet achterhaald? En bovendien waren dat Dutroux-taferelen, die ging men hier in Nederland toch niet kopiëren?

TESS FRANKEN, rechercheur bij de Arnhemse politie staat voor een raadsel wanneer ze geen stap verder komt in de zaak van de twee verdwenen meisjes. Als het lijk van een jonge vrouw is gevonden, beseft ze dat het een race tegen de klok wordt om het andere meisje veilig bij haar ouders terug te brengen. Wanneer in het leven van Tess als alleenstaande moeder het noodlot toeslaat, lijken andere zaken ineens minder belangrijk.

Het manuscript behaalde in september 2008 de top-15 van een schrijfwedstrijd.
"Een verhaal dat leest als een film. Mevrouw de auteur.... u bent....een Wreedaard."

 

Jan. 2009: Thriller | 186 pagina's paperback | ISBN: 97890-8570-342-6  |bestellen: zie thriller trio 


 

Bateau Rouge

 

Dellerige Miss Marple undercover?

ARNHEM: Wanneer Ellen als zwerfster verkleedt een nacht doorbrengt op een van de bankjes op de Rijnkade blijkt zij onwetend een belangrijke getuige te zijn in het onderzoek naar de moord op een jonge vrouw. Snel wordt duidelijk dat de Bateau Rouge; de boot op de Rijn waar meisjes in de prostitutie werken, volgens Ellen een belangrijke plek is om te beginnen met haar speurtocht. Zij manoeuvreert zich in allerlei bochten waardoor ze meer dan eens in benauwde, gevaarlijke en schaamteloze situaties terecht-komt. Wanneer Ellen gevoelens krijgt voor twee totaal verschillende mannen blijkt het allemaal nog ingewikkelder te worden. Maar zij is vast-beraden, en jaagt tegen alle adviezen in, de identiteit van het slachtoffer achterna. Tot grote ergernis van rechercheur Klaas Vink, die voor Ellens leven vreest.

 

LEZERS:
*Psycho-angel!! Ik sta in de fik van nieuwsgie-righeid. Agatha Christie eat my shorts! and.....now the movie. (Koyaanisqatsi)
*Prachtig verhaal vol span-ning en onverwachte wen-dingen.(Henny de Graaf)
* Ze let op alle details. Niets ontgaat haar. Wat een plot! Prachtig. (Theo Roossen)
*Zal het geheim van de Bateau Rouge ontsluierd worden? Mooi decor. (Dirk Biesbrouck)
 

2008 genre thriller | 9789085702504 | paperback | 224pagina's |Omslag- en auteurfoto: Rens Plaschek | bestellen zie thriler trio

 

 

 

 


 

 

Schaduwwolken

 

 

Getrouwd met Mark ondervindt Amanda de schaduwkanten van zijn gedrag en besluit een minnaar te nemen. Op zoek naar aandacht en liefde maar vooral uit geilheid. Wanneer zij zwanger raakt wordt ze gepijnigd door twijfels. Wie is de vader van haar kind? Is het beter om de agressieve Mark te verlaten? En is hij wel te vertrouwen samen met haar kind? Keer op keer neemt ze afstand van haar
minnaar, die zelf ook gebonden is. Wanneer een traumatische gebeurtenis het moedergeluk overschaduwt, stort haar hele wereld in. Ook Mark heeft zo zijn twijfels. Is hij de vader? Heeft zijn vrouw een affaire? Hij besluit het een en ander uit te zoeken. Uiteindelijk wordt zijn onderzoek hem fataal. De vraag die dan nog luidt: wie liet Mark voor oud vuil, dood in de garage achter?


Angélique publiceerde eerder vier gedichtenbundels. Zij stond genomineerd op de longlist voor de Nieuwe Schrijversprijs 2007. Schaduwwolken is haar eerst geschrevene en tevens gepubliceerde roman, met een verhaallijn die je vasthoudt, meesleept en tevens misleidend werkt. Een injectie aan seks & spanning maakt van Schaduwwolken een levensecht verhaal.


Juni 2008 Thriller | ISBN 97890-8570-250-4 |178 pagina's paperback | bestellen: zie thriller trio

Top