Angélique kersten  | Arnhems Blond

 

Wie is dit blondje?

 

 

 

In mondvullende sensuele zinnen is Angélique een waarneemster van intense beleving. Zijdezacht, met lijf en leden legt zij dit in haar mijmeringen neer. Met doorleefde ogen hertaalt zij haar geliefde themata, Eros, en Thanatos, liefde en dood. Zij stormt niet, schopt niet wild om zich heen. Haar pen leest als een zeldzame zachte kus in de hand van een prikkelende vrouw. 

(door: Frank de Vos)

 

 

 

Angélique Kersten, van nature blond geboren in Renkum, bouwjaar 1968. Online publiceerde zij dagelijks als aquaangel op diverse sites gedichten en verhalen. Het gaf haar ruimte om werkelijkheid met fantasie te vermengen. Zag zij zichzelf als een poëtische plant die door haar grillig gekreukte bloemblad voortdurend in beweging was, noemde de ander haar, ‘Een vrouw met passie voor woorden.’

Haar werken worden gevoelig, bijtend, droefgeestig, direct en erotisch genoemd. Een vorm van poëtisch exhibitionisme.

 

Na het publiceren van gedichten en proza is Angélique in oktober 2009 een eigen uitgeverij begonnen www.aquazz.com. Daarnaast werkt zij nog partime bij Christine le Duc en is moeder van twee pubers.
Door de werkzaamheden bij de uitgeverij is haar eigen schrijfwerk op een lager pitje komen te staan, maar zeker niet gedooft. We kunnen nog diverse werken van haar verwachten.

De naam van uitgeverij aquaZZ komt van aqua’s en hiermee is zij haar jarenlange nickname toch trouw gebleven. Momenteel is Angélique online inmiddels beter bekend als Arnhems Blond;

 

 Schrijfster van woord & daad, een mond gevuld met babbels & zinspelingen…

 

 

Top